Köpvillkor

Köpvillkor

På Biljettservice kan du köpa biljetter till konserter, festivaler, teaterföreställningar, stand-up och föreläsningar. 

  1. Köp
  2. Evenemang
  3. Betalningsvillkor
  4. Övriga köpvillkor

1.Köp

1.1 Följande villkor gäller för alla köp på Biljettservice.se. Vid betalning eller bekräftelse av köp, ingår ni i ett kundavtal med Biljettservice där ni godkänner dessa köpvillkor. Biljettservice förbehåller sig rätten att inhämta alla rättsmedel enligt lag för att beivra varje överträdelse av dessa villkor. 

1.2 Biljettservice ansvarar inte för eller ersätter skada som uppstår på grund av driftstörning, försening, avbrott eller annan teknisk omständighet som omöjliggör eller försvårar kundens utnyttjande av tjänsten.

1.3 Biljettservice åtar sig rättigheten att utan vidare underrättelse makulera beställning vilken utförs av kund som inte lämnat fullständiga och korrekta uppgifter om sig själv.

1.4 Kund förbinder sig att fullfölja köp på www.biljettservice.se. Alla beställningar är bindande oavsett om betalning skett eller ej. Vid utebliven betalning äger Biljettservice rätt att debitera kund fullt ut för beställda biljetter.

1.5 Köpt biljett återlöses ej. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte för kultur- eller idrottsevenemang (2 kap.§11) ej heller för påbörjade tjänster eller produkter med bäst-före-datum (§4). Förlorade biljetter ersätts ej.

1.6 Beställningsgaranti 

  • Samtliga biljetter som levererats via Biljettservice har som utlovat genererat inträde till avsett evenemang.
  • Alla biljetter sålda av Biljettservice levereras punktligt eller kan hämtas ut enligt information och villkor.
  • Skulle Biljettservice av någon anledning inte leverera biljetter enligt villkoren ovan, återbetalar Biljettservice tillbaka  det inbetalda förskottet och/eller betalning för icke-levererade biljetter, med förbehåll för våra villkor på www.biljettservice.se/villkor

1.7 Åldersgräns 18 år för att beställa biljetter från www.biljettservice.se

2. Evenemang

2.1 Oberoende aktör
Biljettservice är en oberoende aktör på andrahandsmarknaden och skall inte förväxlas med arrangörer.
Biljettservice agerar som mellanhand och ansvarar således inte på något sätt för evenemangets kvalitet, innehåll eller genomförande. Alla frågor om eller anspråk på grund av evenemangen och dess genomföranden skall riktas till aktuell arena eller arrangör.

2.2 Ändrad tid eller plats
Vid ändringar av evenemangets tid, datum eller plats gäller den köpta biljetten som inträde till det flyttade evenemanget. Biljettservice försöker alltid att meddela företagets kunder när ändringar sker, men det är alltid kundens eget ansvar att själv kontrollera så tid och datum stämmer, samt om ändringar sker hos arenan eller arrangören.

2.3 Inställt evenemang
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt. Biljettservice har inget inflytande över arrangemangets genomförande och ersätter inte skada till följd av att ett evenemang ställts in. Om evenemang blir inställt återbetalas priset tryckt på biljetten, “Face Value”, återbetalning sker hos arrangören.

2.4 Förstahands biljetter
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt. Biljettservice har inget inflytande över arrangemangets genomförande och ersätter inte skada till följd av att ett evenemang ställts in om evenemang blir inställt. Vid eventuell återbetalning, betalas ett belopp som sätts av arrangören, dock ej service- och distributionsavgifter.

3. Betalningsvillkor

3.1 Betalning med Stripe
Betalning sker enkelt och säkert med Stripe eller Swish. Även om du inte har ett Stripe sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Stripe. Stripe samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Stripe håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Läs mer om Stripe här: www.stripe.com
Läs mer om Swish här: www.swish.nu

4. Övriga köpvillkor

Biljettservice utför en service och erbjuder biljetter till konserter, teaterföreställningar, festivaler och föreläsningar. Vi är inget ombud för arenor och därmed inte heller ansvarig för evenemangens presentation, genomförandet, kvalité eller innehåll. Glöm inte att du måste kontrollera att evenemanget inte har blivit inställt eller att datumet har ändrats. Biljettservice ansvarar inte för evenemangen. Köpta biljetter återlöses ej. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte för köp av evenemangsbiljetter. Biljettservice är ett privat och oberoende företag. Det är viktigt att du läst och godkänt köpvillkoren innan du beställer biljetter på www.biljettservice.se.